Business Hi-Tech

Teodor Ceauşu, Ixia: Inginerii IT români ar trebui să fie brandul de ţară

Teodor Ceauşu, country manager al Ixia România

În urmă cu câţiva ani costurile reduse cu forţa de muncă erau principalul motiv pentru care companiile multinaţionale veneau în România, dar în prezent nu mai este vorba de acest lucru. Acum pregătirea este cea care contează împreună cu capacitatea de execuţie, inovarea şi chiar fidelitatea.

Teodor Ceauşu, country manager al Ixia România În urmă cu câţiva ani costurile reduse cu forţa de muncă erau principalul motiv pentru care companiile multinaţionale veneau în România, dar în prezent nu mai este vorba de acest lucru. Acum pregătirea este cea care contează împreună cu capacitatea de execuţie, inovarea şi chiar fidelitatea.

Autor: Ioana Niţă

17.06.2013, 19:04 297

Inginerii IT români ar trebui să fie brandul României pentru că aceştia sunt foarte bine pregătiţi şi pot atrage investiţii pe piaţa locală, a declarat pentru ZF Teodor Ceauşu, country manager al Ixia România, companie care în ultimii trei ani şi-a dublat numărul de angajaţi şi a crescut salariile în medie cu 30%.

„În urmă cu câţiva ani costurile reduse cu forţa de muncă erau principalul motiv pentru care companiile multinaţionale veneau în România, dar în prezent nu mai este vorba de acest lucru. Acum pregătirea este cea care contează împreună cu capacitatea de execuţie, inovarea şi chiar fidelitatea“, a spus Ceauşu. El a adăugat că pentru o companie mare costul cu forţa de muncă este un criteriu important, însă acesta nu este singurul aspect în funcţie de care se alege o destinaţie de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO