Business Hi-Tech

Timişorenii de la Piconet ţintesc afaceri de 2 mil.euro din plata parcărilor

Claudiu Suma, CEO al Piconet

Şoferii care folosesc aplicaţia TPark pot plăti amenzile de circulaţie şi de parcare, tran­zacţiile fiind realizate în mod securizat cu orice card bancar pentru uz electronic.

Claudiu Suma, CEO al Piconet Şoferii care folosesc aplicaţia TPark pot plăti amenzile de circulaţie şi de parcare, tran­zacţiile fiind realizate în mod securizat cu orice card bancar pentru uz electronic.

Autor: Oana Stupinean

14.01.2016, 00:05 832
Piconet, compania care a dezvoltat şi imple­men­tat un sistem de plată a parcării cu tele­fonul mobil în mai multe oraşe, ca Timişoara, Braşov, Cluj, Oradea, ţinteşte afaceri de minimum două milioane de euro în 2016.
 
„Am încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro. Este o creştere importantă, în trendul ultimilor ani în care cifra de afaceri a companiei se dubla. Dacă privim perioada 2010-2014, am înregistrat o creştere de 486%. În 2016 dorim să atingem o cifră de afaceri de minimum două milioane de euro”, spune Claudiu Suma, CEO al Piconet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO