Business Hi-Tech

Top 10 aplicaţii pentru iPhone

Top 10 aplicaţii pentru iPhone

Aplicaţii pentru iPhone

Autor: Traian Terzianm

22.02.2011, 16:57 4489

Din cele 300,000 de aplicaţii pentru iPhone, au fost alese celemai bune şi utilizate 10 aplicaţii care nu trebuie să lipseascănici unui utilizator de iPhone şi pentru care acesta nu va maipierde timpul în cautarea sutelor de mii de aplicaţii, scrie TheNew York Times.

Aplicaţiile de top ale unui smartphone trebuie să ii ofereutilizatorului experienţe care ce nu pot fi întâlnite la uncalculator, cu alte cuvinte- ceva ce scoate în evidenţa calităţileunice ale unui astfel de dispozitiv.


Google
Primul loc este deţinut de Google, care simplifică lucrurile şireduce timpul acordat unei căutări online. Funcţia de căutare cuajutorul a vocii şi cea de recunoaştere de imagini, fac din acestăaplicaţie o caracteristică foarte importantă al unuismartphone.

Soundhound
Probabil aţi auzit de Shazam, aplicaţia care identifică melodii.SoundHound este mai rapidă şi oferă mai multe avantaje precumcautarea online a melodiei recunoscute şi gasirea liricilor şi afilmuleţelor de pe Youtube ce conţin această melodie.

Hipstamatic
Un program care uneşte simplitatea şi arta într-o singura aplicaţieuşor de utilizat. Acesta modifică pozele neprevăzut, culoarea,luminozitatea sau ceaţa fiecărei imagini schimbându-se, rezultatulfiind unul uimitor. Aplicaţia este disponibilă la un preţ de doidolari.

Evernote
Această aplicaţie care este pe postul unui "asistent digitalpersonal" se sincronizează cu desktopul calculatorului şi poate săfacă transferuri între desktop / browser şi smartphone precum:copierea de imagini, ciorne, realizarea de poze, înregistrarea desunete şi altele, direct de pe iPhone pe calculatorul personal.

Angry Birds
Angry Birds este cea mai populară aplicaţie pentru iPhone.Purceluşii verzi au furat ouăle provocând o stare de furie înrândul păsărilor. Aşadar, păsările furioase se decid să atacefortificaţiile porcilor. Demolarea fortificaţiilor respective,departe de fi simplă, necesită o combinaţie de logică, antrenamentşi forţă brută, dificultatea crescând permanent pe parcursul celor195 de nivele.

UrbanSpoon
Dacă nu sunteti hotărâti unde să mergeţi să mâncaţi, aceastăaplicaţie va poate sugera diferite locuri în funcţie de criterileselectate, de exemplu - mancarea japoneză sau mâncarea la un preţmai redus, pot fi selectate iar pe ecran vor apărea toate datelenecesare.

Star Walk
Când telefonul va fi îndreptat către cer, această aplicaţie vaindica toate constelaţiile, planetele şi stelele care se aflădeasupra utilizatorului, acestea fiind afişate la o claritatefoarte mare.

Firefox Home
La fel ca şi Evernote, această aplicaţie face posibilăsincronizarea smartphonului cu desktopul calculatorului.

QuickOffice Mobile Suite
Când cineva vă va trimite e-mailuri cu fişiere Word, Excel sauPowerpoint, QuickOffice le va deschide si va permite editareaacestora direct din iPhone.

Redlaser
Nu vă va spune dacă sunteţi gras sau slab dar când veţi fi lacumpărături veţi putea scana codul de bare pentru a obţineinformaţii despre acel produs printre care şi preţul la care estevândut în magazinele online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO