Business Hi-Tech

Toshiba a avut afaceri de 30 milioane de euro în anul fiscal încheiat în martie 2014

Toshiba a avut afaceri de 30 milioane de euro în anul...

Autor: Ioana Nita

02.09.2014, 00:06 158
Veniturile grupului japonez To­shi­ba pe plan local, care includ vânzările de laptop-uri, tablete, televizoare şi sisteme de aer condiţionat, s-au situat în anul financiar încheiat în martie 2014 la circa 30 de milioane de euro, iar pentru exerciţiul financiar curent (aprilie 2014-martie 2015) compania mizează pe creşterea vânzărilor dispozitivelor cu ecrane tactile – tablete, convertibile, sisteme 2 în 1, care rulea­ză sistemul de operare Windows 8 de la Microsoft.
 
„Focusul Toshiba este pe dispozitive cu Windows. E un segment momentan mic, dar în creştere exponenţială. Predicţia mea personală este că în zona aceasta de dispozitive cu ecran tactil Microsoft va deveni lider în 2-3 ani“, a declarat Lucian Condruz, country manager pentru Toshiba România. El a adăugat că ecosistemul Win­dows cuprinde în prezent toate tipurile de dispozitive - de la smartphone-uri, tablete, convertibile, 2 în 1, laptop-uri, desktop-uri - fiind într-o continuă creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO