Totalsoft vrea să angajeze 100 de noi programatori anul viitor

26 sep 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Totalsoft, una dintre cele mai mari companii de software din România, îşi va extinde echipa anul viitor cu peste 100 de persoane ca parte a planurilor de accelerare a creşterii odată cu intrarea firmei în grupul Logo - cel mai mare producător de soft din Turcia.

„Vrem să creştem anul viitor la 600 de oameni, de la 470 acum. Este unul dintre efectele intrării în grupul Logo, se va simţi susţinerea unei companii mari cu putere financiară şi în angajările Totalsoft, şi în investiţiile pe care le va realiza compania“, a declarat într-un interviu pentru ZF Liviu Drăgan, fondator şi director general al companiei.

Totalsoft, companie cu afaceri de peste 21 mil. euro anul trecut, a fost preluată integral la începutul acestei luni de grupul Logo din Turcia într-o tranzacţie de 31 mil. euro. Compania oferă diferite soluţii software pentru gestionarea activităţii firmelor (de tip ERP), dar şi pentru administrarea resurselor umane sau pentru gestionarea relaţiei cu clienţii (de tip CRM). Suita de soluţii software Charisma generează circa 75% din veniturile totale ale Totalsoft. Procesul de vânzare a demarat în urmă cu aproape doi ani iar negocierile s-au restrâns la Logo la începutul acestui an, a dezvăluit Drăgan.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2016

 
Cuvinte cheie:
Totalsoft
, angajari
, programatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide