Business Hi-Tech

Tranzacţie: Distribuitorul Mida Soft a preluat 10% din retailerul online IT&C evomag.ro

Mihai Pătraşcu, acţionar principal şi CEO al evomag.ro

Autor: Adrian Seceleanu

17.07.2014, 17:05 2052

Mida Soft Business, un distribuitor de echipamente IT&C care are în portofoliu şi servicii de IT&C, a preluat luna trecută un pachet de 10% din acţiunile companiei Evolution Prest Systems, care controlează retailerul online IT&C evomag.ro, conform unor documente publicate de firme în Monitorul Oficial.

Mida Soft Business, care a avut anul trecut afaceri de 6,4 mil. euro şi un profit net de 500.000 de euro cu un număr mediu de 13 angajaţi, a intrat în acţionariatul evomag.ro printr-o majorare a capitalului social cu 6.000 de lei, la care a subscris cu 5.600 de lei.

Mihai Pătraşcu, proprietar Evomag, la ZF Live: "Anul trecut am vândut ceasuri de un milion de euro". Urmăriţi înregistrarea ZF Live cu şeful Evomag aici 

“Ca urmare a noilor aporturi în numerar, capitalul social al Evolution Prest Systems - S.R.L., în valoare de 56.000 lei, împărţit în 5.600 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, va fi divizat pe asociaţi astfel: asociatul Pătraşcu Mihai deţine 4.984 de părţi sociale, în valoare totală de 49.840 lei, reprezentând 89% din capitalul social total al societăţii; asociatul Pătraşcu Elena Roxana deţine 56 de părţi sociale, în valoare totală de 560 lei, reprezentând 1% din capitalul social capital al societăţii; asociatul Mida Soft Business - S.R.L. deţine 560 de părţi sociale, în valoare totală de 5.600 lei”, conform datelor din Monitorul Oficial.

Evomag.ro a avut anul trecut afaceri de 14,5 mil. euro, în creştere cu 28% faţă de anul precedent.

Mida Soft Business, o companie înfiinţată în anul 2003, este deţinută de Daniel Moruz şi Florentina Moruz, conform datelor din Monitorul Oficial. Daniel Moruz este CEO-ul companiei, iar Florentina Moruz este PR manager al firmei, conform datelor de pe pagina web.

Contactat de ZF, Mihai Pătraşcu, acţionar principal şi CEO al evomag.ro, nu a dorit să comenteze tranzacţia. Reprezentanţii companiei Mida Soft Business nu au putut fi contactaţi până la ora publicării acestei ştiri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO