Tranzacţie pe piaţa IT: Atos cumpără compania Siemens Convergence Creators, care are două centre de dezvoltare în România

4 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Atos, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT din Europa, care activează şi pe plan local, va achi­ziţiona compania Siemens Conver­gence Creators GmbH (CVC), specia­li­zată în furnizarea de soluţii de trans­formare digitală pentru diferite in­dus­trii la nivel global şi prezentă şi în Ro­mâ­nia încă din 2001. Aceasta oferă so­luţii bazate pe software în domeniile re­ţelelor de comunicaţii, serviciilor şi mana­gementului clienţilor, securităţii şi sigu­ranţei publice, infotainmentului multi­­media, precum şi a tehnologiei spaţiale.
 
Cu sediul central în Viena, firma austriacă are peste 800 de specialişti în întreaga lume - Germania, Statele Unite ale Americii şi în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, prin intermediul a două centre de livrare de expertiză digitală. Acestea sunt situate în Braşov şi Cluj-Napoca. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 
Cuvinte cheie:
siemens
, companie
, it
, romania
, dezvoltare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide