Trei antreprenori clujeni au comenzi de 2 mil. euro pentru o soluţie de casă inteligentă la un an de la înfiinţare

11 mar 2016 Autor: Oana Stupinean

Lorand Pavai, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul dezvoltării de software, împreună cu Călin Istrate şi Tunyagi Arthur au investit 50.000 de euro pentru dezvoltarea unei soluţii software pentru utilizatorii care vor să-şi transforme locuinţa într-o casă „inteligentă“.
 
Aflat încă în faza de testare, start-up-ul Sine a obţinut deja 500 de comenzi pentru implementarea sistemului, cu o valoare totală de 2 milioane de euro.
 
„În 2015 s-a lucrat intens pentru dezvoltarea start-up-ului SiNE , respectiv acum am reuşit să ajungem în faza de beta. Am reuşit să obţinem cereri pentru aproximativ 500 de implementări pentru al doilea trimestru al anului 2016 şi 2017, cu o valoare totală de 2 milioane de euro“ a spus Lorand Pavai, unul dintre fondatori.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2016

 
Cuvinte cheie:
software
, comenzi
, solutie
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide