Business Hi-Tech

Trei tineri au obţinut o investiţie pentru o platformă de cursuri

Trei tineri au obţinut o investiţie pentru o platformă...

Autor: Oana Stupinean

20.10.2015, 00:06 2586

Gabriela Udeanu, Ionuţ Dragomir şi Florin Şerbu, trei tineri din Bucureşti cu experienţă în marketing şi dezvoltare software, au obţinut o investiţie de 7.500 de euro de la incubatorul de afaceri Connect Accelerator, pentru o platformă online de cursuri, unde utilizatorii pot găsi informaţii din toate domeniile, care pot fi susţinute atât online, cât şi într-o o sală de curs.

„Înainte de a fi acceptaţi în accelerator, am avut trei prezentări  de susţinut în faţa investitorilor, prezentări la care am pregătit, trebuie să recunoaştem, cifre extrem de optimiste. Ne doream ca în primul an de activitate să ajungem la o cifră de afaceri de un milion de euro. Investitorii au ştiut că suntem prea optimişti şi ne-au rugat să păstrăm prezentările şi să le recitim în momentul în care refacem estimările, pentru că ne vom amuza. Aşa a şi fost“, spune Gabriela Udeanu, cofondatoarea conceptului Buzzle.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO