Business Hi-Tech

Turcii continuă schimbările de la TotalSoft: Dania Şelaru preia funcţia de EAS executive director

Dania Şelaru, director executiv pentru dezvoltarea vânzărilor şi livrarea soluţiilor EAS (Enterprise Application Software)

Dania Şelaru, director executiv pentru dezvoltarea vânzărilor şi livrarea soluţiilor EAS (Enterprise Application Software)

Autor: Adrian Seceleanu

23.06.2017, 00:00 701

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software de pe piaţa locală, controlat de grupul turc Logo, a numit-o pe Dania Şelaru în funcţia de director executiv pentru dezvoltarea vânzărilor şi livrarea soluţiilor EAS (Enterprise Application Software), rol din care ea va coordona o echipă de peste 200 de oameni şi va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft pe plan local.

„Dania Şelaru aduce aproape 20 de ani de experienţă în industria de IT&C, ocupând anterior funcţii de management în mai multe companii.

Unul dintre obiectivele Daniei Şelaru este de a poziţiona TotalSoft ca furnizor strategic de tranformare digitală pentru companiile din România”, conform datelor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO