Business Hi-Tech

TypingDNA ia bani de la Gecad Ventures şi business-angels români

Raul Popa

Raul Popa

Autor: Adrian Seceleanu

27.10.2016, 06:00 1455

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dez­vol­tarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inte­li­genţei artificiale, a luat o finanţare de la fondul de investiţii Gecad Ventures şi de la un grup de investitori şi busi­ness-angels locali.

Banii vor fi utilizaţi pentru dez­voltarea por­to­foliu­lui de servicii, a eforturilor de mar­keting şi mărirea echi­pei.

Cei patru investitori care au pus bani pe lângă fondul condus de Radu Georgescu sunt Adrian Gheară, Alexandru Negrea, Lucian Todea şi Dan Mihăescu.

„Am reuşit să dezvoltăm o tehnologie inovatoare cu apli­ca­bilităţi multiple în domenii precum e-learning, e-banking, corporate şi multe altele. Prin parteneriatul cu un fond de investiţii, aşa cum este Gecad Ventures, şi prin implicarea unor investitori cu experienţă antreprenorială în domeniul IT şi cyber-security putem maximiza potenţialul acestei teh­no­lo­gii.“, a declarat Raul Popa, cofondator şi CEO al TypingDNA. El nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei.

Compania nu obţine deocamdată venituri în condiţiile în care produsele sale se află încă în perioada de testare de către o serie de clienţi mari. „Avem câţiva potenţiali mari utilizatori care testează aplicaţia, dar deocamdată nu putem da nume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO