TypingDNA ia bani de la Gecad Ventures şi business-angels români

27 oct 2016 Autor: Adrian Seceleanu

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dez­vol­tarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inte­li­genţei artificiale, a luat o finanţare de la fondul de investiţii Gecad Ventures şi de la un grup de investitori şi busi­ness-angels locali.

Banii vor fi utilizaţi pentru dez­voltarea por­to­foliu­lui de servicii, a eforturilor de mar­keting şi mărirea echi­pei.

Cei patru investitori care au pus bani pe lângă fondul condus de Radu Georgescu sunt Adrian Gheară, Alexandru Negrea, Lucian Todea şi Dan Mihăescu.

„Am reuşit să dezvoltăm o tehnologie inovatoare cu apli­ca­bilităţi multiple în domenii precum e-learning, e-banking, corporate şi multe altele. Prin parteneriatul cu un fond de investiţii, aşa cum este Gecad Ventures, şi prin implicarea unor investitori cu experienţă antreprenorială în domeniul IT şi cyber-security putem maximiza potenţialul acestei teh­no­lo­gii.“, a declarat Raul Popa, cofondator şi CEO al TypingDNA. El nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei.

Compania nu obţine deocamdată venituri în condiţiile în care produsele sale se află încă în perioada de testare de către o serie de clienţi mari. „Avem câţiva potenţiali mari utilizatori care testează aplicaţia, dar deocamdată nu putem da nume.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.10.2016

 
Cuvinte cheie:
TypingDNA
, Gecad Ventures
, business-angels romani
, investitori
, fond de investitii
, tehnologie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide