Business Hi-Tech

Un antreprenor român atacă piaţa din SUA cu „factura pe WhatsApp“

Un antreprenor român atacă piaţa din SUA cu „factura...

Autor: Ioana Nita

28.09.2015, 00:06 1107
Alexandru Cîrcei, unul din­tre fondatorii agenţiei locale de e-commerce Copimaj, a lansat săp­tămâna trecută în San Fran­cis­co o soluţie de facturare direct de pe telefonul mobil pentru persoa­nele cu profesii liberale, precum pro­gramatori, designeri, terapeuţi sau instalatori sau pentru firmele care furnizează servicii sau pro­duse la domiciliul clienţilor. Solu­ţia, numită Billme, se poate inte­gra cu aplicaţii de socializare pre­cum WhatsApp, Facebook Mes­sen­ger sau cu cli­entul de e-mail de la Google - Gmail.
 
„Billme este un pro­dus uşor de folosit pentru cei care se află tot tim­pul în mişcare pen­tru că le permite să tri­mită o factură prin reţele sociale ca WhatsApp sau Facebook Messen­ger, să urmărească da­că clientul a pri­mit factura, de câte ori a deschis-o şi din ce locaţii. Astfel, pres­tatorul o să fie plă­tit mult mai uşor prin card bancar, cu o simplă scanare, sau prin Apple Pay, prin iden­tificarea ampren­tei“, a decla­rat Cîrcei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO