Business Hi-Tech

Un fost manager Cosmote, numit Director de operare şi întreţinere reţea la Romtelecom

Un fost manager Cosmote, numit Director de operare şi întreţinere reţea la Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu

10.01.2012, 15:02 1587

Carmil Maiorescu, fost manager de operare şi întreţinere reţea la operatorul de telefonie mobilă Cosmote România, a fost recrutat pe o poziţie similară la Romtelecom - companie care are acelaşi acţionar majoritar.

"De la finalul anului 2011, Carmil Maiorescu s-a alăturat direcţiei executive operaţiuni şi tehnologie în calitate de director coordonator operare şi întreţinere reţea, după un proces de recrutare extensiv şi riguros", potrivit Romtelecom. Maiorescu nu mai ocupă şi funcţia de manager la Cosmote, de unde a fost înlocuit.

Potrivit datelor furnizate de Romtelecom Maiorescu are peste 20 de ani experienţă în telecom, şi are experienţă în administrarea şi monitorizarea activităţilor din zona de tehnologie şi operaţiuni, ocupând de-a lungul timpului poziţii importante în cadrul mai multor companii de comunicaţii, precum Cosmote sau Siemens.

Cosmote şi Romtelecom sunt controlate de grupul elen OTE şi au din iulie 2011 şi acelaşi director executiv, pe Stefanos Theocharopoulos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO