Business Hi-Tech

Un român preia conducerea diviziei de televiziune prin satelit a UPC din Europa Centrală şi de Est

Un român preia conducerea diviziei de televiziune prin...

Autor: Adrian Seceleanu

04.09.2017, 13:33 1646

Cătălin Iţu, vicepreşedintele pentru operaţiuni şi vânzări al UPC DTH - divizia de televiziune prin satelit din Europa Centrală şi de Est a americanilor de la Liberty Global, va prelua la 1 octombrie funcţia de CEO, conform unui anunţ al companiei de cablu. UPC DTH are operaţiuni în Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii de televiziune prin satelit în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia. În România, compania oferă servicii sub brandul Focus Sat. El îl înlocuieşte la UPC DTH pe Michael Lee, care va părăsi compania.

Cătălin Iţu şi-a început cariera la Orange România în 2002, şi lucrează în industria de cablu din 2005.

“Sunt foarte încântată că am reuşit să îl numim pe Cătălin în acest rol în condiţiile în care are o experienţă extinsă în businessul de televiziune prin satelit (…) şi ne aşteptăm să conducă următoarea fază de creştere a operaţiunilor noastre din Europa centrală şi de est”, a declarat Severina Pascu, CEO al UPC Europa Centrală şi de Est.
UPC are în România 352.100 de clienţi pentru serviciul de televiziune prin satelit, fiind al treilea jucător de pe piaţă, după Telekom şi RCS&RDS (Digi).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO