Business Hi-Tech

Un trainer al FAN Courier şi-a făcut un intermediar online de training

Un trainer al FAN Courier şi-a făcut un intermediar...

Autor: Corina Mirea

13.03.2015, 00:00 1163
Răzvan Drăgoi, care lucrează de aproape opt ani ca training manager în cadrul FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, a lansat la începutul acestui an un magazin online unde companiile pot cumpăra direct servicii de training de la specialiştii în domeniu înscrişi pe platformă. Drăgoi a investit 20.000 de euro în acest business – The Trainers – bani pe care estimează că îi va recupera în următorii doi ani. Mai mult, acesta ia în calcul şi extinderea afacerii pe alte pieţe, cum ar fi Croaţia şi Austria. „The Trainers este un proiect în acord cu timpurile pe care le trăim, în care online-ul este principalul loc în care căutam înainte de a cumpăra un produs sau serviciu”, a spus el. 

În prezent, magazinul online de training are peste 40 de programe de training înscrise, ce acoperă 45 de domenii de activitate şi peste 20 de traineri înscrişi. Printre trainingurile existente în portofoliul platformei se numără module de managementul schimbării, managementul antreprenorial sau cel al echipei. Monetizarea businessului se bazează pe un comision fix din valoarea tranzacţiilor prin platformă, iar în scurt timp The Trainers va cere şi o taxă de membru trainerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO