Unde sunt viitorii milionari: 10 afaceri antreprenoriale hi-tech româneşti care ar putea fi interesante pentru investitori

6 dec 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Una dintre cele mai mari marje de profit o are compania braşoveană Visual Fan (Allview), numărul trei pe piaţa locală de smartphone-uri.

ETA2U, Net Brinel, Lasting System şi AROBS - patru dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa locală de soluţii şi servicii de IT -, Allview - al treilea jucător de pe piaţa locală de smartphone-uri - şi retailerii cel.ro sau F64 se numără printre cele mai interesante afaceri antreprenoriale locale din hi-tech care ar putea fi interesante pentru investitori şi obiectul unor tranzacţii.

Corsar Online, compania care adminis­trează retailerul online IT&C cel.ro, este un su­biect de interes şi de tatonări pe zona de fu­ziuni şi achiziţii, pe fondul poziţiei pe piaţă a jucătorului. Proprietarul cel.ro a declarat de altfel cu mai mult timp în urmă că îşi do­reş­te să atragă un acţionar în companie, dar dis­cuţiile nu s-au concretizat până în prezent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2017

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, investitori
, atragere
, piata
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide