Business Hi-Tech

UPC anunţă net la viteze de până la 100 Mbps, doar pentru companii

07.07.2010, 12:14 33

UPC, unul dintre cei mai mari operatori telecom din România, alansat servicii de acces la internet cu viteze de până la 100 Mbpspentru clienţii companii în 12 oraşe din ţară, la un tarif lunar de25 de euro.

Oferta UPC Business Fiber Power, livrată prin intermediul divizieide business a operatorului, le oferă clienţilor de afaceri dinsegmentul întreprinderilor mici şi mijlocii viteze de acces lainternet de până la 100 Mbps şi este bazată pe tehnologiaEurodocsis 3.0. Eurodocsis 3.0 (Data Over Cable Service InterfaceSpecification) este versiunea europeană a celui mai nou standardinternaţional de servicii broadband prin cablu coaxial, carepermite superviteze de transfer, de până la 5 ori peste maximumulteoretic oferit de tehnologia ADSL.

"La achiziţionarea unui astfel de pachet (internet şi telefonie),pentru contractele semnate pe 2 ani, clienţii pot obţine, întrealtele, până la 600 de minute gratuite de convorbiri în reţelenaţionale fixe, convorbiri nelimitate în reţeaua UPC, licenţăgratuită antivirus Smartguard, găzduire spaţiu web 500 Mbps şi 20adrese e-mail şi acces gratuit la serviciul analog de televiziune",potrivit oficialilor companiei.

Serviciul de internet pentru companii este disponibil în cadrul apatru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100Mbps. Lansarea serviciului Business Fiber Power este însoţită de opromoţie specială: 6 luni abonament gratuit la contractele semnatepe 2 ani şi 3 luni abonament gratuit pentru contractele pe unan.
"UPC a realizat o serie de investiţii pe termen lung şi progresemajore în domeniul serviciilor de internet prin lansarea platformeide internet în bandă largă de următoarea generaţie, Eurodocsis3.0", declară Mihai Struţeanu, Director Comercial al diviziei UPCBusiness.

Vitezele de 50 Mbps şi 100 Mbps pentru clienţii companii suntdisponibile în acest moment în 12 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca,Ploieşti, Timişoara, Roman, Galaţi, Focşani, Deva, Brăila, Bacău,Buzău şi Curtea de Argeş.
Noul portofoliu de produse internet UPC are preţuri între 12 europe lună (12 Mbps Mbps download şi 2 Mbps upload) şi 25 de euro (100Mbps download, 6 Mbps upload).

Fiecare din tipurile de abonamente de acces internet de mai sus sepoate împacheta cu oricare din abonamentele de voce disponibile.UPC le oferă companiilor şi pachete de extra-opţiuni, cu minutenaţionale disponibile către reţele fixe şi mobile.
Cei mai mari competitori ai UPC pe acest segment de piaţă sunt atâtRCS&RDS şi Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO