Business Hi-Tech

UPC lansează cardul care poate înlocui set top box-urile de televiziune digitală

UPC lansează un cardul care poate înlocui set top box-urile de televiziune digitală

Autor: Adrian Seceleanu

11.04.2012, 18:55 4866

UPC România, numărul doi pe piaţa de cablu TV, a lansat în premieră pe piaţa locală Digital Card+, un card digital care poate fi conectat la anumite modele de televizoare de generaţie nouă şi care elimină necesitatea de a mai utiliza un decodor / set top box, a anunţat operatorul.

Cardul digital, care funcţionează pe baza tehnologiei CI+, este conectat la televizoarele compatibile într-un slot special cu care TV-ul este prevăzut, permiţând astfel recepţia programelor de televiziune digitală fără a mai fi necesară şi instalarea unui decodor. Utilizând un card digital, TV-urile pot fi instalate mai uşor pe un perete sau în spaţii în care montarea unui decodor ar fi dificilă sau inestetică.

Unele carduri permit şi recepţia canalelor digitale transmise de UPC în format HD şi 3D. Prima variantă de Digital Card are un preţ de 5 lei / lunar (fără TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD. Varianta ce include 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibilă la un preţ de 15 lei / lunar (fără TVA).

Compania UPC va promova acest nou produs împreună cu filiala locală a companiei sud-coreene Samsung.
Produsul este disponibil şi integrat în pachete de servicii UPC.

"Adaptăm în permanenţă oferta noastră de servicii pentru a le oferi clienţilor posibilitatea de a alege soluţia care se potriveşte cel mai bine stilului lor de viaţă", a declarat Severina Pascu, CEO al UPC România.
UPC este numărul trei pe piaţa locală de servicii TV, după RCS&RDS şi Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO