Business Hi-Tech

UPC lansează serviciul de numere verzi pentru companii şi instituţii publice

UPC lansează serviciul de numere verzi pentru companii...

Autor: Ioana Nita

30.09.2013, 20:07 685

Divizia de business a UPC România, al doilea operator de cablu TV de pe piaţa locală, le pune la dispoziţie companiilor care comercializează bunuri sau servicii şi instituţiilor publice serviciul de numere verzi de tip „0800” prin care aceştia pot fi apelaţi gratuit de către partenerii de afaceri sau de către clienţi. „Obiectivul nostru este de a oferi în permanenţă clienţilor soluţii de comunicaţii pentru afacerile lor, soluţii care să-i menţină în contact cu clienţii şi partenerii lor, oferindu-le astfel oportunităţi de creştere a afacerii”, a spus Tiberius Popa (foto), directorul diviziei UPC Business.

Prin serviciul 0800FreeCall, UPC Business le oferă companiilor şi instituţiilor publice posibilitatea de a pune la dispoziţia clienţilor lor şi partenerilor de afaceri numere de telefon apelate gratuit, fără niciun cost pentru iniţiatorul apelului. Clienţii UPC Business care vor opta pentru acest serviciu îşi vor putea unifica punctele de contact într-unul singur, printr-un număr de telefon unic, apelabil atât din reţele fixe, cât şi din reţele mobile. Printre funcţionalităţile oferite se numără şi opţiuni cum ar fi Interactive Voice Response (IVR), rutarea apelurilor în funcţie de origine, dată sau oră.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO