UPC va „cabla“ încă 300.000 de gospodării în acest an. „Mergem şi în urban, şi în rural“

17 feb 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Compania de cablu UPC România şi-a bugetat pentru anul 2016 investiţii de 50 de milioane de euro, a declarat Robert Redeleanu, directorul general al operatorului, în cadrul unei conferinţe de presă.

„În 2015 am realizat investiţii de 35 de milioane de euro, iar în 2016 accelerăm investiţiile, avem acum un buget de 50 de milioane de euro pentru extindere şi lansarea de noi servicii“, a spus Redeleanu.

Principala ţintă a investiţiilor va fi reprezentată de extinderea reţelei, compania având în plan să acopere încă aproximativ 300.000 de gospodării, la fel ca în anul precedent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2016

 
Cuvinte cheie:
UPC
, gospodarii
, investitii
, companie
, cablu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide