Business Hi-Tech

Valentin Popoviciu, RCS&RDS: “Una dintre oportunităţile noastre este să dezvoltăm serviciile mobile”

Valentin Popoviciu, RCS&RDS: “Una dintre...

Autor: Simona Tatu

13.11.2017, 13:08 861

Una dintre oportunităţile din zona de telecom este dezvoltarea serviciilor mobile, în contextul în care pe piaţă există actori puternici precum Google sau Amazon, a spus Valentin Popoviciu, vicepreşedinte, RCS&RDS, în cadrul conferinţei ZF Digital 17.

“Una dintre oportunităţile noastre este să dezvoltăm serviciile mobile deoarece ne lupltăm cu firme precum Google sau Amazon. Trebuie să creştem veniturile şi să ne dezvoltăm. De asemenea, o altă prioritate sunt serviciile digitale, mai ales serviciile video care sunt din ce în ce mai folosite”, a mai spus Valentin Popoviciu.

Ce a mai declarat Valentin Popoviciu:

Măsurile fiscale din această perioadă nu vor impacta preţurile abonamentelor plătite de către abonaţii noştri, nici salariile angajaţilor, care vor rămâne la valoarea netă actuală.

Trebuie să menţinem calitatea produselor, mai ales în ceea ce priveşte internetul prin fibră optica, dat fiind faptul că avem cea mai mare viteza a internetului.

Rate de penerare a internetului este încă destul de scăzută în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO