Business Hi-Tech

Vânzările librăriei online Okian s-au majorat cu 25% în 2015, la 1,6 mil. lei

Vânzările librăriei online Okian s-au majorat cu 25%...

Autor: Oana Stupinean

28.01.2016, 00:06 206
Okian.ro, platforma specializată în comercializarea online a cărţilor în limbi străine, a înregistrat anul trecut vânzări în creştere cu aproape 25% faţă de 2014, la circa 1,6 milioane de lei, pe fondul cererii din partea românilor pentru literatura în limba engleză.
 
„Am crescut vânzările cu 23% până la 1,6 milioane de lei, sub estimările iniţiale, însă justificat, având în vedere investiţiile şi timpii necesari dezvoltării noului Okian.ro. A durat ceva mai mult decât ne-am propus iniţial procesul de upgradare a platformei, însă procesul este finalizat acum şi aşteptăm să vedem efectele în 2016”, a spus Tudor Benga, CEO al librăriei online Okian.
 
În 2015, Okian.ro a înregistrat peste 15.000 de comenzi to­tale, valoarea medie a unei comenzi ridicându-se la 120 de lei. „Cele mai mari vânzări au fost generate de titlurile de ficţiune, iar cea mai vândută carte a fost A Song of Ice and Fire de George R. R. Martin, care stă la baza celebrului serial Game of Thrones”, a precizat Benga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO