Business Hi-Tech

Vector Watch l-a recrutat pe Bogdan Preduşcă, cofondator al aplicaţiei de fitness getFittter

Vector Watch l-a recrutat pe Bogdan Preduşcă,...

Autor: Adrian Seceleanu

27.11.2015, 00:00 553

Producătorul de ceasuri inteligente Vector Watch, fondat şi controlat de un grup de antreprenori români, l-a recrutat pe poziţia de manager de produs pe segmentul de ecosistem software pe Bogdan Preduşcă (foto), unul dintre românii care au lansat pe piaţa din SUA getFittter, o platformă online care le oferă angajaţilor din companii acces la programe personalizate de fitness şi nutriţie.

„Recent m-am alăturat echipei Vector Watch ca şi Product Manager (partea de ecosistem software), având ca obiective crearea unei comunităţi active în jurul produsului şi a marketplace-ului de aplicaţii pentru smartwatch-ul nostru, extinderea experienţei oferite şi explorarea unor noi funcţionalităţi“, a spus Preduşcă pentru ZF. El a precizat că getFitter, care nu a reuşit să obţină momentan finanţarea necesară pentru a-şi continua expansiunea, rămâne un proiect activ, care va ţinti creşterea organică. Preduşcă a adăugat că are în plan să utilizeze experienţa acumulată la getFitter în cadrul Vector.

„Voi încerca să identific şi lucruri din partea de sănătate, fitness & wellness din platforma getFitter care sunt relevante pentru clienţii Vector Watch. Îmi doresc să aplic tot ce am învăţat până acum pentru a îmbunătăţi experienta de monitorizare a activităţii, respectiv experienta health & fitness în general a Vector Watch“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO