Business Hi-Tech

Veniturile furnizorului local de software IT Six au crescut cu 7% în S1, la peste 10 milioane de lei

Veniturile furnizorului local de software IT Six au...

Autor: Ioana Nita

26.07.2016, 00:05 309
Compania IT Six Global Services din Cra­iova, specializată în dezvoltarea de software în regim outsourcing, a înregistrat în primele şase luni ale anului venituri de 2,7 milioane dolari (circa 10,8 milioane lei), în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, pe fondul atragerii de noi clienţi.
 
„În prima jumătate a anului am înregistrat venituri de 2,7 milioane dolari. Creşterea faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut este de 7%, dar estimăm că în ultimul trimestru creşterea va fi mai accelerată. De la începutul anului şi până acum am câştigat opt clienţi noi“, a declarat pentru ZF Sorin Găvănescu, director de marketing în cadrul IT Six Global Services. Anul trecut, compania a avut afaceri de 19,89 milioane de lei (aproape 5 milioane de dolari), cu 7% mai mari comparativ cu anul precedent, şi un profit net de 4,7 milioane de lei, în creştere cu 15%.
 
„2015 a fost un an activ pentru noi în zona de business development. Am finalizat multe proiecte de anvergură începute anterior şi am demarat altele noi. Dinamica proiectelor şi a clienţilor a fost mai mare anul trecut decât în 2014“, a spus Vali Iancu, fondatorul şi CEO-ul IT Six Global Services.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO