VIDEO ZF Live. Cătălin Gealapu, şeful diviziei de vânzări Tradus.com: Avem în plan să ne extindem şi în afara Europei

1 dec 2017 Autor: Alexandra Cepăreanu

Autovehiculele de transport reprezintă peste 40% din totalul anunţurilor de pe platformă, urmate în top 3 de cele din domeniul agricol şi de cele din domeniul construcţiilor.

Platforma globală Tradus.com, care facilitează achiziţionarea de autovehicule şi utilaje grele noi sau second-hand este prezentă în 21 de ţări, având planuri să se extindă şi pe alte continente. „Vrem să vedem dacă putem să spargem bariera Europei”, a spus Cătălin Gealapu, şeful diviziei de sales global Tradus.com, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.12.2017

 
Cuvinte cheie:
extindere
, plan
, sef
, vanzari
, zf live
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide