EXCLUSIV ZF CORPORATE

Video ZF Live. Lorand Pavai, fondator SiNE: Vrem să implementăm soluţia noastră software de casă inteligentă în 4.000 de locuinţe anual

23 mar 2016 Autor: Alexandra Marcu

SiNE - un produs software dezvoltat de start-up-ul cu acelaşi nume din Cluj, prin ca­re utilizatorii îşi pot transforma locuinţa într-o casă inteligentă automatizând anu­mite procese precum controlul tempe­raturii sau al iluminării – va avea un cost între 2.500 şi 5.000 de euro, iar prima versiune comer­cială va fi lansată în următoarele trei luni.
 
Acest concept se adresează în special dezvoltatorilor imobiliari, constructorilor din zonele rezidenţiale şi firmelor de construcţii. „Sistemul trebuie cablat şi e mai bine să îl instalăm fie de la început, fie la renovare”, a spus Lorand Pavai, unul din fondatorii SiNE, în cadrul emisiunii de business ZF Live. „Ţinta noastră este să implementăm sistemul în 4.000 de locuinţe anual. Este o piaţă bună pentru dezvol­tatorii imobiliari pentru că SiNE poate creşte considerabil valoarea casei vândute.”
 
Pavai spune că prin intermediul aplicaţiei şi a echipamentelor necesare funcţionării acesteia oamenii pot verifica direct de pe telefonul mobil dacă au închis uşa la casă, dacă au stins lumina sau dacă au setat temperatura dorită.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.03.2016

 
Cuvinte cheie:
casa
, inteligenta
, soft
, locuinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide