Business Hi-Tech

Visa: Start-up-urile din România au acces la centrele noastre de inovaţie din Tel Aviv şi Berlin

Visa a inaugurat săptămâna al zecelea centru de inovaţie din lume în Tel Aviv, capitala Israelului, acesta adresându-se în principal start-up-urilor de fintech din regiunea Europei de Sud-Est. Celelalte centre de inovaţie ale Visa sunt situate în Berlin, Dubai, Londra, Miami, New York, San Francisco, San Paolo, Singapore şi Stockholm.

Bill Gajda, vicepreşedinte senior pentru inovaţie şi parteneriate strategice în cadrul Visa pentru regiunea EMEA: Copiii care acum au 6-7 ani nu vor intra niciodată într-o sucursală de bancă. Noile generaţii au alte aşteptări de la companii.

Autor: Ioana Nita

21.02.2018, 00:08 287

Gigantul american, lider în plăţi digitale la nivel mondial, investeşte anual în 8-9 start-up-uri, iar valoarea investiţiilor porneşte de la 500.000 de euro şi poate ajunge la 20 milioane euro.

Companiile din România care dezvoltă soluţii sau servicii pentru digitalizarea industriei financiare (fintech) sau de retail au posibilitatea de a accede la unul dintre cele două centre de inovaţie ale Visa, companie americană recunoscută la nivel mondial pentru furnizarea de soluţii de plată digitale, de­dicate start-up-urilor din regiunea Europei de Sud-Est, potrivit repre­zen­tanţilor Visa în Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO