Business Hi-Tech

​Vlad Stan, Startupkit: Ţintiţi piaţa externă dacă vreţi să lăsaţi ceva în urmă!

​Vlad Stan, Startupkit: Ţintiţi piaţa externă dacă...

Autor: Corina Mirea

21.04.2015, 16:36 605

Oportunităţile investitorilor de a găsi pe plan local companii mici pe care să le finanţeze a scăzut în ultimii ani. Unul dintre motive ar putea fi numărul tot mai mare al românilor cărora le este teamă să devină antreprenori, a spus Vlad Stan, CEO şi fondator al Startupkit, companie care ajută start-up-urile să se devolte.

“În urmă cu zece ani am investit în 15 companii, multe dintre ele fiind şi în prezent pe piaţă, având o evoluţie foarte bună. În prezent, mi se pare că nu mai sunt atât de multe oportunităţi de a investi. Sigur, antreprenoriatul este greu şi cei mai mulţi au reuşit datorită norocului, dar şansele de a porni un business acum sunt mult mai mari. În plus, şansele de a intra pe piaţa globală sunt mult mai mari şi cred că de acolo trebuie pornit ca să construiască un business care să lase ceva în urmă”, a explicat Vlad Stan, prezent la ZF Mobilio Summit, eveniment organizat astăzi de Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO