Business Hi-Tech

Vodafone a recrutat-o pe poziţia de CIO pe Gabriela Stănică, director de IT pentru Europa Centrală şi de Est la Avon

Vodafone a recrutat-o pe poziţia de CIO pe Gabriela...

Autor: Adrian Seceleanu

10.01.2018, 00:00 2860

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari companii locale, a recrutat-o pe poziţia de director IT (CIO) pe Gabriela Stănică, directorul de IT pentru Europa Centrală şi de Est al companiei de vânzări directe Avon, care este liderul pieţei de cosmetice din România.

Din poziţia ocupată la Avon din august 2016, Gabriela Stănică avea în coordonare peste 70 de oameni din echipa de IT 24 de ţări, cu un business de 1,5 mld. dolari. Absolventă de Matematică şi Calculatoare la Universitatea Bucureşti şi a unui master în aplicaţii software, baze de date şi suport în business la Academia de Studii Economice, Gabriela Stănică şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, începând cu 2005, la Avon şi doar pentru o scurtă perioadă, în 2008, la Orange România. La Avon, ea a lucrat timp de doi ani la New York, unde a deţinut responsabilităţi globale pe segmentul de soluţii mobile. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO