Business Hi-Tech

Vodafone a redeschis magazinul de pe bulevardul Magheru din centrul Capitalei

Vodafone a redeschis magazinul de pe bulevardul Magheru din centrul Capitalei

Autor: Claudiu Ilioiu

11.10.2012, 19:34 576

Vodafone România a redeschis magazinul din centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Magheru 2-4, care a fost reamenajat, potrivit unui comunicat al companiei.

"Ne face plăcere să redeschidem unul dintre cele mai cunoscute magazine Vodafone, situat în inima capitalei, acum reamenajat şi cu o nouă identitate vizuală. Magazinul din Magheru se află printre primele din ţară ca vânzări de smartphone-uri, abonamente de date şi Cartele Vodafone", a declarat Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Magazinul din Bulevardul Magheru are opt posturi de vânzare, dintre care unul special pentru clienţii persoane juridice şi unul care oferă asistenţă pentru utilizarea serviciilor de Internet pe mobil sau consultanţă pentru folosirea acestor servicii pe laptop. Magazinul are şi un punct special pentru încasarea facturilor.

Totodată operatorul telecom a anunţat că până în data de 11 noiembrie, toţi clienţii care încheie un abonament mega 8 sau superior, impreună cu extraoptiunile de 600MB, 1GB sau 1,5GB, precum şi un abonament iPhone, în magazinul din centrul Capitalei primesc o reducere de 100 euro la achiziţia unui terminal iPhone 4S, Samsung Galaxy SIII 32GB sau HTC One X .

Vodafone a investit, în ultimul an, 7 milioane de euro în rebranding-ul reţelei de magazine proprii, potrivit datelor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO