Business Hi-Tech

Vodafone aduce în România un director de HR cu experienţă în integrări fix-mobil şi digitalizare

Fragiski Melissa, noul director de resurse umane din cadrul Vodafone România

Fragiski Melissa, noul director de resurse umane din cadrul Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

08.08.2018, 00:05 1143

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari companii locale, a numit-o în poziţia de director de resurse umane pe FragiskiMelissa, un manager cu experienţă în integrarea companiilor de servicii de comunicaţii fixe şi în digitalizare, care vine de la subsidiara din Grecia a grupului britanic de comunicaţii. Ea îl înlocuieşte pe Florin Petrescu, care a decis să-şi încheie mandatul de 2 ani la operatorul de telefonie mobilă.

„FragiskiMelissa îl va înlocui pe Florin Petrescu, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii septembrie 2018, odată cu încheierea mandatului său. Florin Petrescu s-a alăturat echipei Vodafone România în 2016, reuşind să întărească brandul de angajator al companiei şi să integreze strategia de resurse umane cu cea de business şi cu procesele de transformare internă”, potrivit datelor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO