Business Hi-Tech

Vodafone anunţă când aduce în România noile Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge

Vodafone anunţă când aduce în România noile Samsung...

Autor: Adrian Dumitrache

02.03.2015, 14:13 964

Producătorul sud-coreean Samsung a prezentat duminică cele două terminale, S6 şi S6 Edge, cu carcasă metalică şi ecran extensibil şi pe lateralele echipamentului.

Comparaţie între Samsung Galaxy S6 şi rivalii iPhone, HTC One M9, LG G3 şi Moto X. VIDEO

Noile echipamente au ecrane frontale de 5,1 inci, precum modelul S5, şi cameră foto de 16 megapixeli, cu o lentilă specială care îmbunătăţeşte calitatea fotografiilor făcute noaptea.

Ecranul modelului Galaxy 6 Edge se extinde şi pe margini, uşurând accesarea aplicaţiilor şi permiţând părţilor laterale să lumineze, chiar şi atunci când este cu faţă în jos, atunci când utilizatorul primeşte mesaje sau este sunat. Modelul S6 este dotat doar cu ecran frontal.

De asemenea, smartphone-urile includ un sistem de recunoaştere a amprentei, pentru sporirea securităţii echipamentelor.

Telefoanele pot fi încărcate wireless şi, după zece minute de alimentare a bateriei, utilizatorii pot folosi echipamentele pentru a vedea clipuri video timp de două ore.

Modelele S6 şi S6 Edge lansate de Samsung la Mobile World Congress în Spania vor rula sistemul de operare Android Lollipop de la Google.

Modelele S6 şi Edge vor fi disponibile în peste 20 de ţări începând cu data de 10 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO