Vodafone extinde aria de servicii oferite de centrul global de la Bucureşti

26 ian 2016 Autor: Ioana Nita

Grupul britanic a inaugurat în 2013 pe plan local centrul global de servicii care în prezent oferă suport subsidiarelor din nouă ţări din Europa, inclusiv România.

Centrul global de servicii al grupului britanic Vodafone de la Bucureşti este în prezent în plin proces de transformare, inginerii români urmând să ofere suport pentru subsidiarele din nouă ţări din Europa la un nivel mai specializat, care implică cunoştinţe tehnice mult mai avansate.   

„Din centrul de la Bucureşti monitorizăm reţelele subsidiarelor din nouă ţări, inclusiv din România, precum şi din Italia şi Germania, unde activează cele cele mai mari companii din grupul Vodafone. Acum însă extindem aria de servicii oferite din cadrul centrului către servicii de suport mai specializate“, a declarat pentru ZF Giovanni Chiarelli, directorul tehnic al subsidiarei locale Vodafone.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2016

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, servicii
, vodafone
, extindere
, europa
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide