Business Hi-Tech

Vodafone l-a numit director comercial B2B pe românul Valeriu Nistor

Valeriu Nistor va prelua funcţia în martie şi va face parte şi din echipa executivă de management a Vodafone

Valeriu Nistor va prelua funcţia în martie şi va face parte şi din echipa executivă de management a Vodafone

Autor: Adrian Seceleanu

15.01.2016, 00:05 1904
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, l-a numit în funcţia de director comercial pe segmentul business (enterprise bu­siness unit) pe românul Valeriu Nistor, fostul şef al IBM România, care ocupa de anul trecut, în cadrul com­pa­niei de comunicaţii, funcţia de direc­tor pentru segmentul IMM şi cor­porate. El îl înlocuieşte pe germanul Markus Lause, care a ocupat această funcţie începând cu luna aprilie 2013 şi al cărui mandat s-a încheiat.
 
„Valeriu Nistor este numit director en­terprise business unit al Vodafone Ro­mânia, începând din data de 1 mar­tie 2016. Valeriu Nistor va fi, de ase­menea, un membru al echipei exe­cutive de management Vodafone“, con­­form datelor comunicate de ope­rator.
 
Segmentul business, pe care Vodafone susţine că este lider de piaţă, este unul important pentru compania de telefonie mobilă. Piaţa de soluţii de comunicaţii fixe şi mobile pentru companii are o valoare de aproximativ 3,6 mld. lei (800 mil. euro) pe an. Ca şi ceilalţi operatori mari, Vodafone nu oferă detalii despre ponderea segmentului business în afacerile sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO