Vodafone promovează director de tehnologie un român cu aproape 20 de ani de experienţă în fix

14 mar 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Cu o experienţă extinsă şi în tehnologiile fixe şi în cele mobile, Cătălin Buliga aduce Vodafone România competenţa necesară în cazul în care operatorul se va decide într-un final să intre în businessul de fix fie prin forţe proprii, fie printr-o achiziţie sau un parteneriat cu un rival

Cătălin Buliga, care a mai lucrat pentru Connex (Vodafone) în perioada 1998-2008, şi-a început cariera la Romtelecom şi a fost director de tehnologie al UPC în România şi Ungaria.

Cătălin Buliga, unul dintre cei mai experimentaţi manageri români din industria locală de co­municaţii, cu o „vechime“ de aproape 20 de ani în co­municaţii fixe şi cablu, dar care a contribuit din poziţii de management în segmentul tehnic şi la expansiunea telefoniei mobile GSM în România, va prelua de la 1 mai poziţia de director de tehnologie în cadrul Vodafone România, în locul italianului Giovanni Chiarelli, care va pleca în Spania pe o poziţie similară.

„Vodafone România anunţă că îl numeşte pe Cătălin Buliga în funcţia de technology director, începând din 1 mai 2016. Cătălin Buliga va face parte şi din echipa executivă de management, începând din aceeaşi dată“, a anunţat compania.

Cu o experienţă extinsă şi în tehnologiile fixe şi în cele mobile, Cătălin Buliga aduce Vodafone România competenţa necesară în cazul în care operatorul se va decide într-un final să intre în businessul de fix fie prin forţe proprii, fie printr-o achiziţie sau un parteneriat cu un rival.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Vodafone
, tehnologie
, director
, promovare
, experienta
, roman
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide