Vodafone: Punem la dispoziţie internet prin fibră optică la viteze de până la 1 Gbps pentru companii

12 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Vodafone România, al doilea jucător de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat o ofertă nouă dedicată companiilor de orice dimensiune şi din orice domeniu de activitate prin care le oferă acestora servicii de internet prin fibră optică pentru companii, prin care garantează utilizatorilor lăţime de bandă dedicată ce asigură viteze de până la 1 Gbps atât pentru download, cât şi pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a reţelei. 

Noua soluţie pe care o lansăm este concepută pentru a ne ajuta clienţii să-şi îmbunătăţească gradul de digitalizare a businessului prin folosirea unei infrastructuri de ultimă generaţie şi a serviciilor superioare care o însoţesc”, a declarat Valeriu Nistor, director Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Vodafone
, companii
, internet
, dispozitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide