Business Hi-Tech

Vodafone România le oferă clienţilor servicii de roaming 4G la aceleaşi tarife în patru ţări din UE

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Ioana Nita

07.11.2013, 19:41 2062

Clienţii Vodafone România pot utiliza serviciile de roaming 4G fără costuri suplimentare faţă de tarifele actuale de roaming atunci când călătoresc în Italia, Spania, Portugalia si Grecia. Aceeaşi ofertă este valabilă şi pentru utilizatorii Vodafone din aceste patru ţări mediteraneene care vizitează România.

Serviciile de roaming 4G permit accesul la viteze de download de până la 150 Mbps şi de upload de până la 50 Mbps pentru transferul de date, în funcţie de viteza disponibilă în fiecare ţară. Pentru a utiliza roaming-ul 4G, clienţii trebuie să aibă un serviciu activ de 4G, să fie într-o zonă acoperită 4G, să deţină un terminal compatibil şi un SIM 4G Ready.

Reţeaua 4G are o acoperire outdoor de 89% în Bucureşti şi o acoperire de peste 90% în 7 din cele 10 oraşe cu reţea 4G din România. Vodafone România, parte a grupului britanic cu acelaşi nume, a avut anul trecut afaceri de 775 mil. euro, iar la sfârşitul lunii iunie avea circa 8 milioane de clienţi.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO