Business Hi-Tech

Vreţi să şi câştigaţi, nu doar să cheltuiţi la Fashion Days? Unul dintre cei mai în vogă retaileri online angajează 50 de persoane

Vreţi să şi câştigaţi, nu doar să cheltuiţi la...

Autor: Ioana Nita

24.08.2016, 00:06 6285

Industria de fashion este în prezent unul dintre cele mai dinamice sectoare din mediul online, piaţa de profil fiind estimată la peste 200 milioane de euro anul acesta. Compania angajează 50 de programatori şi specialişti în marketing şi logistică.

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de modă de pe piaţa locală, are în plan să-şi mărească echipa cu circa 50 de persoane până la finalul acestui an, urmând să ajungă astfel la peste 450 de angajaţi în total.

„Până la finalul anului avem în plan să angajăm peste 50 de persoane. În prezent avem deschise 12 poziţii în principal în departamentele de programare, experienţa consumatorului, marketing şi logistică“, a spus Răzvan Predica, advisor în boardul Fashion Days şi director financiar în cadrul grupului eMag, care a achiziţionat anul trecut retailerul online de modă.

Industria de fashion este al doilea cel mai dezvoltat sector din mediul online, după cel electro-IT - pionierul retailului online, vânzările de profil ridicându-se anul trecut la circa 170 milioane de euro. Piaţa de fashion online continuă să crească, anul acesta valoarea vânzărilor fiind estimată la circa 215 milioane de euro, plus 25% faţă de 2015. 

În prezent Fashion Days are 379 de angajaţi în România, cei mai mulţi - peste 200 - lucrând în zona de operaţiuni care cuprinde partea de creare de conţinut, logistică şi dezvoltare de business. Departamentul de logistică este cel mai numeros - aproximativ 108 persoane, având în vedere specificul businessului de retail online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO