Business Hi-Tech

Webhelp vrea să îşi consolideze operaţiunile locale şi recrutează un director de dezvoltare

Webhelp vrea să îşi consolideze operaţiunile locale...

Autor: Roxana Rosu

12.10.2017, 11:25 478

Webhelp România, filiala locală a furnizorului francez de servicii de tip call-center, vrea să îşi consolideze operaţiunile locale şi l-a angajat pe Mihnea Diaconu, în poziţia de Business Development Director.

Webhelp România are peste 2000 de angajaţi car îşi desfăsoară activitatea în 5 centre de operaţiuni în Bucureşti, Ploieşti, Galaţi şi Iaşi.

Mihnea Diaconu a ocupat anterior poziţia de Key Account Manager în cadrul companiei de consultantă şi resurse umane Adecco, unde a fost responsabil de gestionarea relaţiei cu cei mai mari jucători din industria BPO/SSC, telecom, banking şi pharma; anterior acesta a fost prezent în diferite poziţii din domeniul bancar.

”Webhelp România traversează o perioadă interesantă de transformare şi dezvoltare iar Mihnea Diaconu, datorită experienţei sale în domeniile BPO/SSC şi Vanzări, este alegerea ideală pentru maximizarea portofoliului nostru de clienţi locali şi asigurarea unui sprijin suplimentar în atingerea obiectivelor noastre de business pentru următorii 3 ani", a declarat Raluca Leonte, CEO Webhelp România.

Compania a primit în luna decembrie a anului trecut aprobarea pentru un ajutor de stat de 17 milioane de lei care susţine crearea a 457 de locuri de muncă în două centre de servicii în Iaşi şi Bihor.

“Consider că piaţa din România are un potenţial semnificativ în industria serviciilor şi proceselor externalizate. Soluţiile personalizate, cu valoarea adăugată pentru client, tind către o externalizare “end to end” a proceselor de business, această variantă fiind preferată de un număr din ce în ce mai mare al companiilor prezente aici” spune Mihnea Diaconu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO