Business Hi-Tech

Windows-ul nu are o problemă tehnică, ci una de imagine, iar Microsoft nu mai are voie să doarmă pe o ureche

Windows-ul nu are o problemă tehnică, ci una de...

Autor: Liviu Mihai

13.07.2014, 12:05 485

Ultimele versiuni de Windows, cu excepţia lui Windows 7 poate, s-au lovit de un val de critici în presă şi din partea unui mare număr de utilizatori. Dar este acesta semnul că ultimele versiuni au fost mai slabe decât cele anterioare sau este altceva la mijloc?

O scurtă întoarcere în timp este necesară pentru a vedea ce este diferit la ultimele versiuni de Windows faţă de cele mai vechi şi de ce li se pare multora că versiunile mai vechi erau mai bune.

Să arunce cu piatra Windows-ul fără de păcat

Nu încep din preistorie, ci cu Windows 95, fiind mai bine întipârit  în memoria comună decât primele versiuni de Windows. Chiar în cadrul prezentarii oficiale, realizate de Bill Gates, Windows 95 ne-a facut cunoştinţă cu infamul BSOD. Şi nu a fost doar o întamplare.  Din cauza diverselor incompatibilităţi venite fie dinspre aplicaţii, fie dinspre drivere sau chiar jocuri, ecranul albastru apărea suficient de des încât să nu mai sperie pe nimeni. Şi a continuat să îşi facă simţită prezenta şi în cadrul următoarelor versiuni.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO