Business Hi-Tech

Wizrom a absorbit o companie din grup şi analizează piaţa locală pentru alte achiziţii

Zohara Davidai, preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie al Wizrom

Zohara Davidai, preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie al Wizrom

Autor: Ioana Nita

09.07.2015, 00:05 406
Grupul Wizrom, specializat în furnizarea de soluţii software de business, controlat de familia de origine israeliană Davidai, a cumpărat integral compania WizSalary, la care până acum deţinea o participaţie de 48%, achiziţia făcând parte din strategia grupului de dezvoltare. Valorea tranzacţiei nu a fost făcută public.
 
„Am finalizat recent achiziţia integrală a companiei WizSalary în urma unei tranzacţii cu cash şi am devenit acţionari unici ai firmei care furnizează soluţii de software şi servicii de outsourcing pentru plata salariilor în România”, a declarat Zohara Davidai, preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie al Wizrom.
 
Până acum, acţionarul majoritar al WizSalary era firma Afek din Israel, cu o participaţie de 48%, iar 4% dintre acţiuni erau deţinute de managerii din cadrul WizSalary. Procesul de preluare a companiei WizSalary a durat circa şase luni, grupul Wizrom colaborând cu casa de avocatură Valeriu Precup pentru această tranzacţie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO