Business Hi-Tech

Wizrom Software a crescut cu 9%, la 23 mil. lei, în 2017

Wizrom Software a crescut cu 9%,  la 23 mil. lei, în 2017

Autor: Adrian Seceleanu

08.05.2018, 00:00 93

Afacerile companiei locale Wizrom Software, specializată în furnizarea de soluţii software de business şi controlată de familia de origine israeliană Davidai, au înregistrat anul trecut o creştere de 9,1%, până la 22,64 milioane lei (4,96 milioane euro), conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Profitul net al companiei a crescut cu 119%, la 1,39 mil. lei (0,3 mil. euro), marja de profit ajungând astfel la 6% din venituri.

Numărul de angajaţi al companiei a stagnat la aproximativ 100 de persoane, conform sursei citate. Wizrom are în portofoliu diferite soluţii software de business - de la soluţii de tip ERP (Enterprise Resource Planning) pentru gestiunea resurselor unei companii, soluţii pentru managementul resurselor umane la soluţii pentru managementul depozitelor (WMS), al transportului (TMS), al procesului de aprovizionare şi pentru automatizarea forţei de vânzări. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO