Revoluţia smartphone

World Class a investit 150.000 € într-o platformă online pentru individualizarea antrenamentelor

22 mar 2016 Autor: Ioana Nita

World Class România, cea mai mare reţea de centre de fitness de pe plan local după afaceri, a investit 150.000 de euro într-un proiect în care smartphone-ul este elementul central prin care compania încearcă să-şi fidelizeze clienţii şi să atragă noi membri. 

Vânzările de telefoane mobile inte­li­gente au ajuns de la aproape 500.000 de unităţi în urmă cu şase ani, la circa 3,5 milioane de unităţi anul tre­cut, smartphone-urile trans­for­mând o serie de industrii precum cea de retail, transport sau financiar-bancară. 

Proiectul, numit „Let’s Go You“, le pune la dispoziţie mem­bri­lor clu­bu­lui un program nutriţional şi de an­trenament personalizat prin inter­me­diul unei platforme online şi al unei aplicaţii mobile dedicate.

„Valoarea totală a investiţiei în programul Let’s Go You s-a ridicat la suma de 150.000 de euro. De la iniţiativa programului până la lansarea efectivă a acestuia , inclusiv teste şi alte corecturi, realizarea pro­iec­tului Let’s Go You a durat 6 luni“, a spus Mikael Fredholm, CEO al World Class pentru România şi Serbia.

Utilizatorii programului „Let’s Go You“ au acces permanent la in­for­maţii despre planul alimentar, an­tre­namente şi pot comunica prin live chat cu nutriţionistul şi antrenorul per­sonal. De la lansarea programului de la sfârşitul lunii ianuarie şi până în pre­zent, programul „Let’s Go You“ a adunat circa 3.000 de utilizatori.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.03.2016

 
Cuvinte cheie:
World Class
, investitie
, platforma online
, individualizarea antrenamentelor
, smartphone
, utilizatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide