Business Hi-Tech

WSJ: Apple a început lucrările la un nou iPad. Ce rezoluţie va avea?

WSJ: Apple a început lucrările la un nou iPad

Autor: Adrian Voicu

19.08.2011, 12:51 1169

Apple lucrează cu producătorii de componente şi asamblorul din Asia pentru producţia versiunilor de test ale noii generaţii iPad din octombrie, au declarat pentru Wall Street Journal (WSJ) surse din interiorul companiei.

Conform publicaţiei, compania a comandat componente cheie precum ecrane şi procesoare, ce vor fi incluse în noua versiune iPad ce ar trebui lansată la începutul anului 2012.

Noua generaţie a tabletei de la Apple ar trebui să aibă o rezoluţie de 2048x1536 pixeli, comparativ cu o rezoluţie de 1024x768, cât are iPad2.

Conform producătorilor de componente, Apple a comandat pentru iPad3 ecrane cu o diagonală de 9,7 inchi.

Purtătoarea de cuvânt a companiei a refuzat că comenteze ştirea.

Un producător de componente al Apple a declarat că compania a plasat deja comanda pentru 1,5 milioane de iPad 3 în trimestrul 4.

"Producătorii de componente vor mări producţia şi vor încerca să îşi îmbunătăţească numărul de componente produse pentru noul iPad în trimestrul patru, înainte de lansarea de la începutul lui 2012", a declarat o persoană din cadrul companiei producătoare de componente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO