Business Hi-Tech

Yahoo! nu mai are manager pentru Romania

23.02.2009, 18:32 36

Compania americana Yahoo!, unul din cei mai mari jucatori din industria globala de internet, a incheiat colaborarea cu romanul Bobby Voicu, care ocupa din luna mai 2008 pozitia de Yahoo! community manager pentru Romania.

Voicu nu a precizat daca relatia cu Yahoo! a fost incheiata la cererea companiei sau la initiativa sa. "Nu mai sunt la Yahoo!. Contractul nu imi permite sa dau detalii", a scris el pe blogul sau.
Intrebat de ZF daca anuntul sau are legatura cu restructurarea globala prin care trece Yahoo! si care presupune concedierea a aproximativ 1.400 de oameni, Voicu a insistat: "Nu pot face niciun fel de comentariu".
In varsta de 30 de ani, Voicu este licentiat in finante-banci (ASE Bucuresti) si detinea cateva bloguri si site-uri inainte de a fi recrutat de Yahoo!. La data instalarii sale in functie, oficialii companiei americane spuneau ca Voicu va fi "vocea Yahoo! in Romania". Yahoo! este unul dintre cei mai importanti jucatori online din Romania, detinand controlul detasat pe piata de e-mail (peste 8 milioane de utilizatori inregistrati), mesagerie instantanee (peste 7.000.000), jocuri online ( peste 800.000) sau prin portalul foto Flickr (peste 300.000).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO