Zece companii antreprenoriale româneşti, pe lista „1.000 de companii care inspiră Europa“ realizată de bursa de la Londra

8 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Dan Ostahie (Altex), Lucian Peticilă (Visual Fan) şi fondatorii Fan Courier sunt câţiva dintre antreprenorii români care au ajuns în top.

Zece compani româneşti cu afaceri cu­prinse între între 10 şi 115 mil. de euro sunt pe lista „1.000 de companii care inspiră Europa“, ra­port realizat anulal de către bursa de la Londra. All View, B&B Collection, Complet Electro Serv, Elbi Electric & Lighting, Fan Courier, Grădinariu Import Export, Medist Group, Microfruits, Neptun şi Vox Carrier sunt cele zece IMM-uri româneşti din raport. Spre comparaţie, Ungaria este prezentă în ra­port tot cu zece companii, iar Bulgaria cu cinci companii. La polul opus, Polonia are 30 de companii, iar Marea Britanie 171 de com­panii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
companii
, bursa
, europa
, lista
, londra
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide