Business Hi-Tech

ZF Digital ’14: peste 30 de speakeri vorbesc despre viitorul în IT&C

ZF Digital ’14: peste 30 de speakeri vorbesc despre...

Autor: Adrian Seceleanu

23.10.2014, 00:07 213

Peste 30 de speakeri, printre care se numără unii dintre cei mai puternici manageri din industria locală IT&C, vor discuta la ediţia a patra a conferinţei ZF Digital, care va avea loc pe 27 şi 28 octombrie, despre noile tendinţe din economia digitală.

Telecomul, o industrie de peste 3 mld. euro pe an în Româ­nia, va fi una dintre temele principale la ZF Digi­tal. Noul val de oferte de comunicaţii fix - mobil şi o evaluare a gradului de adopţie al serviciilor de internet vor fi analizate cu directorii comerciali ai Orange, RCS& RDS, Telekom, Voda­fone şi UPC. O perspectivă asupra paşilor următori în industrie va fi oferită de directorii generali ai Orange, Telekom, Vodafone şi UPC.

Ce fuziune sau achiziţie ar putea fi blocată de Consiliul Concurenţei? Până unde pot merge operatorii cu parteneriatele? Sunt două dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Bogdan Chiriţoiu - preşedintele instituţiei.

La eveniment va participa şi Ionuţ Budişteanu, unul dintre românii care se regăsesc pe lista celor 100 de lideri ai inovaţiei din Europa Centrală şi de Est elaborată de un grup de companii printre care se numără şi Google.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO