Business Hi-Tech

ZF GO4IT Aplicaţia săptămânii: Marvin

 ZF GO4IT Aplicaţia săptămânii: Marvin

Autor: Dorian Prodan

01.08.2014, 00:00 332

Nume: Marvin

Platformă soft: Apple iOS

Preţ: 3,59 euro (versiune gratuită limitată)

Dezvoltator: Appstafarian

 

Funcţionalitate: Tableta iPad nu oferă confortul vizual al ebook reader-elor cu ecrane E Ink, însă formatul acesteia o face o opţiune populară pentru lectura cărţilor digitale. În acest caz, o aplicaţie de bună calitate pentru citit este esenţială, iar Marvin oferă mult mai mult decât pot oferi produsele software Apple iBooks sau Amazon Kindle.

Limitată doar la popularul format ePUB, aplicaţia Marvin oferă un mediu grafic frumos finisat care permite particularizarea completă a modului de afişare a textului cărţilor digitale, la care se adaugă opţiuni pentru controlul prin gesturi, integrarea cu diverse servicii informative online precum Wikipedia sau IMDB şi opţiuni de căutare prin text.

Biblioteca virtuală permite sortarea, marcarea şi notarea cărţilor stocate pe tabletă, aplicaţia beneficiind şi de suport nativ pentru popularul produs software desktop de management Calibre, care facilitează conversia şi sincronizarea cărţilor.

Citiţi recenzia completă pe www.go4it.ro

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO