Business Hi-Tech

ZF Live. Dan Damian, AppCenter Technologies: „Anul 2016 o să fie anul aplicaţiilor mobile“

Autor: Alexandra Marcu, Ioana Nita

19.01.2016, 00:06 455

Industria aplicaţiilor mobile, aflată încă la început pe plan local, ar putea creşte anul acesta, cererea venind în principal din partea multinaţionalelor care activează în România şi care vin cu expertiza din alte ţări, potrivit lui Dan Damian, managing partner în cadrul AppCenter Technologies, firmă locală specializată în dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile.

„Anul 2016 o să fie anul aplicaţiilor mobile. Oamenii specializaţi în dezvoltarea de software pentru sistemele de operare Android şi iOS sunt la mare căutare.“

Compania AppCenter Technologies a dezvoltat până acum circa 30 de aplicaţii mobile pentru companii din diferite industrii precum farma, auto, retail sau restaurante. Businessul AppCenter Technologies a fost în creştere pe finalul anului trecut, observându-se deja un avans şi la începutul lui 2016.

„Simt că lucrurile se mişcă mai bine acum. Suntem în partea de început a curbei lui Gauss. Din ce în ce mai mulţi oameni care erau înainte în stand by acum se grăbesc să nu mai piardă startul“, a spus el, adăugând că unul dintre factorii care ar putea influenţa creşterea industriei de profil anul acesta sunt multinaţionalele ce au expertiză din alte ţări şi vin cu cereri pentru România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO