Business Hi-Tech

ZF Live. Victor Răcariu, Glovo România: „În trei luni am ajuns la 40.000 de instalări ale aplicaţiei şi înregistrăm zilnic peste 500 de comenzi“

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.08.2018, 18:00 1630

Până la final de 2018, platforma Glovo va fi funcţională şi în Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Craiova.

Platforma de comenzi online Glovo România, prezentă pe piaţa locală din luna mai a acestui an, a ajuns la 40.000 de instalări şi înregistrează zilnic între 500 şi 600 de comenzi, a spus Victor Răcariu, manager general la Glovo România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Glovo este un Uber pentru orice. Încercăm să comparăm platforma Glovo cu Google, pentru că este un fel de Google al oraşului prin care poţi comanda orice, de la orice magazin, iar noi livrăm rapid produsele. Chiar avem un buton mare în mijlocul aplicaţiei care se numeşte «orice»“, a spus Victor Răcariu.

Glovo este o platformă online care a luat naştere în Barcelona, Spania, şi care s-a extins mai apoi în ţări precum Italia, Franţa, America Latină şi Portugalia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO